L'espera ha valgut la pena (3-0) Foto: @mireiasanz

L'espera ha valgut la pena (3-0)

20 de novembre de 2023 a les 8:39

Victòria sòlida del Cerdanyola enfront del Manresa en el primer triomf dels verds a casa

Tant el Cerdanyola com el Manresa volien la victòria. Això ha quedat clar en els primers minuts de partit, però han sigut els locals qui han colpejat primer amb un gol de Boris Garrós al minut 11. A la represa, els del Bages han sortit a dominar al rival, i ho han aconseguit, fins que Max ha fet bo un refús de Nico per regatejar al porter i fer el 2-0. Carlos ha posat el definitiu 3-0 als instants finals quan ja estava tot el peix venut.

El diumenge era un d'aquests dies que el destí té predestinat per a tu. En aquest cas el beneficiari era el Cerdanyola que volia brindar el seu primer botí a Fontetes, ja que encara es resistia. Faria falta suar sang per batre al Manresa, i que el pla surtis perfecte. El duel ha començat amb ambdós equips buscant la porteria rival, però, per sort, el Boris Garrós juga al Cerdanyola. El 9 verd ha obtingut la pilota a l'interior de l'àrea per buscar porteria, tot i donar-li mossegada, la trajectòria era molt ajustada i Pulido, tot i estirar-se, no ha pogut arribar-hi. Amb l'ajuda del pal, el coure ha acabat entrant per posar l'1-0 al lluminós (11'). El gol ha rebaixat els ànims pels dos equips, que s'han pres la primera meitat amb més calma i menys ocasions.

A la represa el Manresa ha sortit amb un plantejament diferent. Jugar la pilota amb tranquil·litat, sabent que només hi havia un gol de diferència i 45 minuts per endavant. Els deixebles de l'Oliver Ballabriga esperaven darrere, i de tant en tant, intentaven pressionar a dalt, però sense gaire efecte. El domini del Manresa era aclaparador, però s'ha de recordar que el destí estava a favor del Sarda. Que Boris li doni malament i acabi entrant -té una mitjana d'un gol cada 90 minuts- potser no estranya gaire. Però el que no es creia el públic és que quan més estava patint el Cerdanyola, un refús de Nico acabés a les botes de Max, que aprofitava que la defensa estava badant per fer un control perfecte per marxar del porter, que havia sortit per corregir l'errada de la defensa, i marcar a plaer el 2-0 (66'). Un cop molt dur

del que el Manresa no s'ha aixecat. Ja al tram final Carlos Martínez ha enviat una pilota extraordinària al pal llarg amb l'interior del peu dret des del cantó esquerre de l'àrea gran (81'). Premi més que merescut a la constància i persistència del 9 que cada partit lluita de valent.

Amb aquesta victòria el Cerdanyola suma 16 punts, es posiciona a la desena posició, empatats amb l'Andratx i el València Mestalla, a dos de la cinquena i quatre del descens.

Rubén Torres

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Nico Olmedo, Manel Martínez, Jon Vega, Pere Martínez (Lucas Pariente, 46’), Roger Escoruela (Jan, 88’), Marc Manchón, Max Marcet © (Richmond, 82’), Carlos Martínez (Joel, 88’) i Boris Garrós (Moha, 46’).

Entrenador: Oliver Ballabriga.

CE Manresa: Pulido, David Pons (Marc Martínez, 63’), Nacho Pastor, Yaya Sidibé, Álex Sanchez, Marc Cuello (C) (Álex Iglesias, 63’), Martí Soler (Gilbert, 46’), Tom Diawara, Nil Garrido, Javi López (Bagayoko, 63’) i Oumar (Baquero, 77’).

Entrenador: Xavi Cormonias

Targetes: Han sigut amonestats amb groga per part dels locals: Pere Martínez (45’) i Álex Sánchez (82’). I per part visitant: Marc Cuello (20’), Nil Garrido (25’) i Yaya Sidibé (63’).

Gols: 1-0 Boris Garrós (11’), 2-0 Max Marcet (66’) i 3-0 Carlos Martínez (81’).