Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • L'Info i la ràdio faran un dispositiu informatiu especial durant tota la jornada...
L'Info i la ràdio faran un dispositiu informatiu especial durant tota la jornada electoral

L'Info i la ràdio faran un dispositiu informatiu especial durant tota la jornada electoral

26 de maig de 2023 a les 12:28

El portal multimèdia Cerdanyola.info i l’emissora Cerdanyola Ràdio (105.3FM), i les seves xarxes socials, realitzaran un dispositiu informatiu especial per donar cobertura a les eleccions municipals d’aquest 28 de maig. El seguiment en directe de l’escrutini, les valoracions amb els representants polítics i una tertúlia amb les exalcaldesses i exalcaldes de la ciutat destaquen en la programació.

Durant tota la jornada electoral, els dos mitjans de comunicació municipals informaran de totes les notícies i incidències que es produeixin al llarg de la jornada, des de la constitució de les meses electorals i obertura dels col·legis electorals, a les 9 hores, fins l’escrutini final de les votacions.

Cerdanyola Ràdio realitzarà el seu primer informatiu a les 10 hores i abordarà a les 14.30 hores un espai amb les primeres dades de participació. A les 18 hores es realitzarà un nou informatiu amb dades de participació i a les 20 hores començarà el programa especial de nit electoral. Dins d’aquest espai, destaca la realització d’una tertúlia amb la participació dels quatre exalcaldes i exalcaldesses de la ciutat -Cristina Real, Antoni Morral, Carme Carmona i Carles Escolà-.

A través de l’Info i la ràdio es farà també un seguiment de l’escrutini dels vots amb les valoracions dels representants de les diferents forces polítiques que es presenten a aquestes eleccions i amb presència en les diverses seus electorals.