Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L'Institut Jaume Mimó ens trasllada a un passat fictici a Cerdanyola Ràdio

L'Institut Jaume Mimó ens trasllada a un passat fictici a Cerdanyola Ràdio

14 de maig de 2024 a les 11:11

L'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3FM) continuen col·laborant amb un nou programa a la ràdio que els alumnes de 2n d’ESO preparen des de les assignatures d’història i música.

Audios

14-05-2024 Programa escolar Institut Jaume Mimó

L'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó han participat, una vegada més, a la programació de Cerdanyola Ràdio. Els joves preparen un programa radiofònic dues matèries del curs, història i música. A història defineixen els personatges dels que volen parlar que, tot i no ser reals, han de ser versemblants i preparen el que volen explicar sobre ells. Treballen els textos i els guions. A música els alumnes enregistren les històries amb efectes sonors i músiques. I finalment, els alumnes acudeixen a la ràdio on poden enregistrar els seus programes. Finalment, aquests treballs s’emeten a través del 105.3 FM, el dial de Cerdanyola Ràdio.

Aquesta col·laboració es ve realitzant des d'abans de la pandèmia, tot i que el seu format ha anat canviant degut a la incidència del Covid en els darrers anys. 

En aquesta ocasió, els alumnes de 2n del Grup 24 de l’institut Jaume Mimó han preparat el següent programa:

L'alumnat participant ha estat: Adara Toro, Sheeraza Alphonso, Raül Benítez, Alba Oviedo, Abril Silvestre, Biel Vázquez, Helena Díaz, Marta Dalmau, Marc Montero, Marc Espin, Hugo Blanco, Noa Pardo, Estel Verdaguer, Ash Periné, Matías Zuazola i Islam Rahli

Galeria d'imatges