Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

L'Obert de Cerdanyola celebra la cinquena jornada Obert Vila de Cerdanyola (Club d'Escacs Cerdanyola)

L'Obert de Cerdanyola celebra la cinquena jornada

14 de novembre de 2023 a les 16:55

El passat dissabte dia 11 de novembre es va disputar la cinquena jornada de l’Obert d’Escacs als grups A i B. El grup d'espìnets, destinat als jugadors més joves entre 7 i 11 anys, va tenir jornada de descans.

L’Obert Vila Cerdanyola va disputar una nova jornada el passat cap de setmana amb partides molt disputades i el següent balanç: 

 

Al grup A va haver-hi victòria i liderat en solitari per Albert Castillo (del Via Olímpica) amb 4,5 punts. Seguit de Castillo, apareix el jugador local Francesc Nieto (Cerdanyola), Jorge Iglesias (Castellar) i Miquel Fernández Díaz (L'Hospitalet) tots tres amb 4 punts. 

 

En el Grup B, Nicolas Garcia (Sant Cugat) i Victor Fernandez (Sabadell) comparteixen el liderat amb 4,5 punts. El millor classificat local ha estat Leonardo Guzmán, en quarta posició amb 4 punts. 

 

Pel que fa al grup Espinets, destinat als més joves entre 7 i 11 anys, celebrarà el proper dissabte la quarta jornada d’un total de sis. El mateix dissabte també tindrà lloc la sisena jornada de les vuit totals amb les que consta el torneig en els grups A i B.