Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L’Oficina Jove ofereix una xerrada d’orientació d’estudis postobligatoris
L’Oficina Jove ofereix una xerrada d’orientació d’estudis postobligatoris

L’Oficina Jove ofereix una xerrada d’orientació d’estudis postobligatoris

27 de març de 2024 a les 9:47

La xerrada, que es farà el 3 d'abril, està adreçada a les famílies que els seus fills i filles acaben aquest curs l’educació obligatòria i a aquelles persones que vulguin reprendre estudis o fer un canvi d’itinerari.

En el marc del programa Orienta Cerdanyola, l’Oficina Jove realitzarà la xerrada per a famílies sobre orientació ‘Coneix els itineraris formatius postobligatoris’, el dimecres 3 d’abril, a les 18:00 h al Casal de Joves Altimira. L'activitat està enfocada a famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles en el procés de tria i resoldre dubtes. Els continguts són els següents:   

-Fases del procés d’orientació.  

-Itineraris formatius (diferències).  

-Opcions formatives després de l’ESO i la seva continuïtat (Pfi, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat, Universitat, etc.).

-Vies, reserva de places i requisits d’accés.

-Elements a tenir en compte abans de la tria.

-Preinscripció.  

-Enllaços on fer la recerca.    

Aquesta xerrada completa les activitats que s’estan duent a terme durant el curs amb l’alumnat de 4t d’ESO amb la finalitzat d’assessorar-los i acompanyar-los en el procés de decisió del seu itinerari educatiu postobligatori.

Aquestes activitats han consistit en xerrades generals d’orientació als instituts, la fira d’orientació acadèmica, monogràfics online sobre estudis superiors, universitaris i professionals i l’altre en els estudis professionalitzadors i xerrades sobre el funcionament del recurs Unportal.

Les places són limitades per una qüestió d'aforament, i s'ordenaran per ordre d'arribada. Per apuntar-se, cal omplir un formulari web, podeu accedir-hi a través de l’enllaç al formulari web.

Per a més informació o resoldre dubtes relacionats amb l'orientació o l'àmbit acadèmic cal adreçar-se a orientaciojoves@cerdanyola.cat