Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L’Strafalari de Mag Lari arriba a l’Ateneu exhaurint entrades
L’Strafalari de Mag Lari arriba a l’Ateneu exhaurint entrades Strafalari de Mag Lari (Foto David Ruano)

L’Strafalari de Mag Lari arriba a l’Ateneu exhaurint entrades

28 de novembre de 2023 a les 11:25

Des de fa setmanes que les entrades pràcticament s’han esgotat per a la representació de l’últim muntatge del popular Mag Lari, Strafalari, que es representa al teatre Ateneu aquest 1 de desembre, divendres, a les 20 hores.

Strafalari és el nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, de Josep Maria Lari, conegut com Mag Lari. I el propi mag destaca que el títol d’aquest muntatge és Strafalari perquè en ell “tot és Strafalari, el seu humor, els seus números, el seu vestuari i en general la seva manera de fer”.

El Mag Lari és il·lusionista des de fa casi 30 anys amb actuacions per tots els teatres de Catalunya i Espanya i també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. L’il·lussionista ha rebut en aquesta llarga trajectòria premis com l'Arc, el de millor espectacle de la Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia que han donat prestigi a una carrera amb més de 2.500 funcions. Ha presentat durant dues temporades el programa "Pura Magia" de TVE, on també era el director de l'acadèmia. També ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema. El Mag Lari ha dirigit també l'espectacle Nada es imposible del Mago Pop.

El Mag Lari destaca que ell practica il·lusionisme, més que màgia, perquè no enganya ningú, el públic que omple el teatre sap que serà enganyat, i per això es parla d’il·lusionisme. Tot i això, l’artista subratlla la importància de tenir un públic col·laborador que vulgui implicar-se en aquesta capacitat d’il·lusionar-se i no ser escèptic.

El Mag Lari va començar a aficionar-se a la màgia quan de nen va rebre un llibre de Juan Tamariz, a qui continua considerant el principal referent de la màgia a l’estat.

Strafalari arriba al teatre Ateneu aquest 1 de desembre a les 20 hores.