Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola obren temporada d’anive...
La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola obren temporada d’aniversaris amb el concert Música de la petita pantalla

La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola obren temporada d’aniversaris amb el concert Música de la petita pantalla

15 de març de 2024 a les 9:08

La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola obren la celebració dels seus respectius 25 i 20 anys de trajectòria amb el concert Música de la petita pantalla, que es podrà gaudir dissabte 16 de març, a les 19 hores, al Teatre Ateneu.

La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola recuperen el concert Música de la petita pantalla, amb bandes sonores de vídeojocs, que ja van oferir el passat estiu als jardins del Castell de Sant Marçal. El president de l’Agrupació Musical, Arnau Pallarés, explica que es tracta d’una proposta musical que s’endinsa en el món de les bandes sonores de videojocs, “un gènere potser una mica sorprenent, però llargament reivindicat pels integrants de l’Agrupació per no tenir res a envejar a les bandes sonores cinematogràfiques”. 

El director de la Banda de l’Agrupació Musical, Raúl Lacilla, confessa que ell va ser el primer sorprès quan li van proposar abordar bandes sonores de videojocs i que “he acabat descobrint obres d’una gran qualitat musical”. També va rebre la proposta amb escepticisme Manel Cubeles, director de la Coral, que per una qüestió generacional associava a musiquetes molt simples, mentre que “he descobert un repertori molt potent i molt èpic, perfecte per a una coral”.

El repertori inclou peces ja clàssiques del món del videojoc i aportacions nascudes a Cerdanyola de la mà de músics que han passat per la Banda de l’Agrupació com Gerard Pastor, Alvaro Lafuente o Joel González.

El concert Música de la petita pantalla es farà al Teatre Ateneu, dissabte 16 de març, a les 19 hores. El preu de les entrades és de 5 euros.