Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Biblioteca de Cerdanyola celebra la Supernit aquest 31 de maig amb el SX3
La Biblioteca de Cerdanyola celebra la Supernit aquest 31 de maig amb el SX3 Supernit amb els Beta (Foto SX3)

La Biblioteca de Cerdanyola celebra la Supernit aquest 31 de maig amb el SX3

28 de maig de 2024 a les 8:16

La Biblioteca Central celebrarà aquest 31 de maig la Supernit en col·laboració amb el SX3, el nou canal Super 3, i amb la participació dels Beta i l’objectiu de fomentar la lectura entre el públic infantil. Les inscripcions per participar en la Supernit, presencials, continuen obertes.

La Supernit té com a objectiu promoure la lectura i les biblioteques públiques entre el públic infantil i vol fer arribar als més petits la importància i el poder de la lectura i introduir la figura del llibre en les històries televisives dirigides al públic infantil. Aquest any aquesta iniciativa s'articula al voltant dels Beta, el grup del canal SX3, el nou Super 3,  amb unes aventures pensades per a mainada de 8 a 14 anys que s’enfrontaran a un temible virus, el Tiberivirus, que vol acabar amb els llibres i les biblioteques.

L’organització, el canal SX3 i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, apunta que això no exclou que menuts de 8 hi puguin participar, però no es recomana que ho faci canalla més petita de 6 anys, ja que els resultaria difícil de seguir les activitats perquè cal saber llegir.

La Supernit es farà a les 19 hores del divendres, 31 de maig. La inscripció, presencial, encara és oberta.