Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Cabra Mecànica i Moncho, principals estrelles musicals del Roser
La Cabra Mecànica i Moncho, principals estrelles musicals del Roser

La Cabra Mecànica i Moncho, principals estrelles musicals del Roser

3 de maig de 2002 a les 0:00

Les divertides cançons de moda de La Cabra Mecànica i els romàntics i eterns boleros de Moncho són les referències principals de les cites musicals de la Festa Major de Cerdanyola, en la que també hi ha un lloc important pel hard rock i pels balls populars.
La veu dolça i càlida de Moncho acaronarà al públic de Cerdanyola diumenge a les 19 hores al teatre de l'Ateneu, escenari que acollirà el romàntic repertori del rei català dels boleros. Gitano del barri de Gràcia, Moncho va començar a cantar de nen acompanyant El Pescaílla, però poc a poc comença a despuntar apartant-se dels ritmes de rumba habituals al seu barri per abodar temes de gran tendresa fins construir una carrera sòlida i exitosa que ha fet que el mateix Lucho Gatica el designés el seu hereu al tro reial del bolero.
La Cabra Mecànica, alterego de Miguel Ángel Hernando Lichis, s'ha convertit, per la seva banda, en un dels èxits del 2.002 amb cançons com La lista de la compra en la que ha col.laborat la ressuscitada María Jiménez. La cabra mecànica aborda temes populars, locals i les fa universals. El seu tercer CD, Vestidos de domingo, és el millor exemple d'aquest intent de ser trovador urbà i quotidià amb un caliu de revetlla i un punt de rebel.lia. La seva actuació serà diumenge a les 22 hores al Parc del Turonet.
Però si Moncho i La cabra mecànica són les grans estrelles de la festa, el Roser de Maig seria impensable sense els balls de nit que tenen en la nit inaugural al seu millor exponent amb els incombustibles La salseta del Poble Sec al Parc del Turonet un cop finalitzi l'espectacle piromusical. Al mateix escenari es podrà ballar amb les orquestres Montesol i Diamond dissabte i dilluns, respectivament.
Altres músiques protagonistes del Roser 2002 són també el heavy metal i hard rock amb un triple concert a la nit inaugural de la Festa Major, a partir de les 22.30 hores. Els cerdanyolencs Sacred obriran foc d'un festival que tindrà en Los Porretas i Boikot als seus principals atractius.