Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La Cambra de Comerç reforça la presència a Xina dels empresaris de la comarca
La Cambra de Comerç reforça la presència a Xina dels empresaris de la comarca

La Cambra de Comerç reforça la presència a Xina dels empresaris de la comarca

22 de juliol de 2003 a les 0:00

La Cambra de Comerç de Sabadell ha reforçat la seva presència a la Xina i ha ampliat els seus serveis a tots els empresaris amb interessos en aquest país després de la signatura d’un conveni de col·laboració entre el President de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Peñarroya i el Director General de Comerç de la Generalitat i President del Comitè Executiu del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), Jaume Angerri.

Amb aquest conveni, que tindrà una vigència de dos anys, l'Oficina Tècnica que la Cambra de la demarcació de Cerdanyola ha mantingut oberta al llarg dels tres darrers anys a Shangai, es trasllada a partir d'ara a Beijing i estarà situada en el Centre de Promoció de Negocis del COPCA a la capital xinesa.

Des de la Cambra indiquen que l'acord de col·laboració permetrà als empresaris utilitzar tambè els serveis dels altres Centres de Promoció de Negocis de l'esmentat Consorci , situats a les ciutats de Taipei -Taiwan- i Hong Kong –Xina-, amb la qual cosa s'amplia considerablement el potencial de serveis i prestacions als empresaris amb interessos en aquesta zona asiàtica.

La Cambra de Sabadell es converteix així en la primera Cambra catalana en signar un conveni de col·laboració d'aquestes característiques amb el COPCA i, de fet, ja va ser la primera Cambra espanyola en disposar d'una oficina permanent a la Xina. Segons els seus responsables, aquesta oficina tècnica ha ofert un gran servei a les empreses al llarg d'aquests anys.

En aquest context s'inscriu la propera missió comercial que es durà a terme a finals del mes de novembre a Xina amb participació d'empresaris del Vallès i del Bages, i d'altres comarques de Catalunya, i dins el Pla d'Internacionalització 2003 de La Tricameral -Cambres de Sabadell, Terrassa i Manresa-.