Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La Caminada feminista es consolida amb la cinquena edició el 10 de març
La Caminada feminista es consolida amb la cinquena edició el 10 de març

La Caminada feminista es consolida amb la cinquena edició el 10 de març

19 de febrer de 2024 a les 13:38

La Caminada Feminista arribarà a la cinquena edició el diumenge 10 de març i tornarà a ser el Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola l'entitat organitzadora amb la col·laboració de l'Ajuntament. La sortida serà des del PEM Guiera i hi ha dos recorreguts, un llarg de 6 km i un més curt de 3,5 km

La Caminada Feminista tindrà continuïtat enguany amb la celebració de la seva cinquena edició, organitzada des del CEM Cerdanyola. La caminada es durà a terme el diumenge dia 10 de març al Parc Municipal Guiera i els recorreguts seran al voltant de la Riera de Sant Cugat. La caminada serà de caràcter inclusiu i tindrà dues opcions de recorregut: caminada curta de 3,5 km i caminada llarga de 6 km. Els recorreguts són plans i sense cap dificultat tècnica i es podran realitzar caminat, fent marxa nòrdica o en modalitat cursa atlètica. Hi haurà un avituallament a l'arribar i un obsequi amb cada inscripció.

La Caminada Feminista forma part del programa d’activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que s’organitza des de l’Ajuntament i en col·laboració amb diverses entitats i agents socials de la ciutat.

La Caminada té associats tres valors imprescindibles: la participació, perquè les dones prenguin part de l’activitat física i esportiva, és un acte lúdic i sense classificacions i és dur a terme a l'espai públic per donar-li visibilitat i mostrar a la ciutat que les dones fan esport. D’aquesta manera, la Caminada contribueix a la invisibilització que han patit les dones, al llarg de la història, en el món de l’esport. I l’equitat, per tal que dones i homes puguin gaudir de l’esport en igualtat d’oportunitats i amb el mateix reconeixement, el seu itinerari és inclusiu i obert a tothom.

La sortida (10 h) i arribada serà al PEM Guiera, a on també es durà a terme la recollida de les acreditacions (de 9 a 10 h), i l'escalfament previ a la sortida a les 9:45 h. A les 12 h s’oferirà una classe gratuïta de Zumba, que anirà a càrrec del PEM Guiera.

Per participar en la V Caminada Feminista cal inscriure's prèviament a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/525/V-Caminada-Feminista-2024/ fins el 8 de març. Les places són limitades i el preu d'inscripció 5 euros (inclou obsequi i avituallament).

IV Caminada realitzada al 2023

 

V Caminada Feminista
10 de març al PEM Guiera

  • de 9 a 10 h Recollida de  les acreditacions
  • 9:45 h Escalfament previ a la caminada
  • 10 h Sortida des del PEM Guiera
  • 12 h Activitat de Zumba a càrrec del PEM Guiera