Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • La campanya electoral es tanca amb ambient de festa i distensió
La campanya electoral es tanca amb ambient de festa i distensió

La campanya electoral es tanca amb ambient de festa i distensió

24 de maig de 2003 a les 0:00

El final de la campanya electoral es va viure ahir amb un ambient força distés i entre un clima de festa en quatre de les candidatures que es presenten a les eleccions de diumenge i que realitzaven actes de final de campanya en diferents indrets de la ciutat: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa er Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA), Convergència i Unió (CiU) i Participació Activa i Social (PAS).

El PSC va ser l’única formació que en aquesta festa lúdico-política i, entre música i sopar de germanor, va comptar amb la presència d’un dirigent nacional en aquest final de campanya en què la música i la cuina ha estat protagonista. Així, Miquel Iceta, portaveu socialista al Parlament de Catalunya,  marcava el bon balanç de gestió de l’equip presidit per Cristina Real al govern municipal de Cerdanyola i feia referència a l’etapa d’involució social i de pas enrera en els serveis públics que considera viu el Govern Central amb el Partit Popular i José María Aznar.  Per la seva banda, els responsables de l’agrupació local i de la candidatura del PSC José Miguel Moreno, Marc Mellado i Cristina Real plantejaven en aquest acte a la plaça de l’abat Oliba les seves propostes per al pròxim mandat amb el convenciment de la victòria a les eleccions municipals.

El final de campanya d’ICV/EA va comptar amb un acte a la plaça del Primer de Maig amb menys temps dedicat a la vessant estríctament política i, no obstant això, també va haver temps per mostrar-se segurs d’uns grans resultats a les eleccions de diumenge. Toni Morral remarcava el debat sobre el model de ciutat en joc que ha marcat la campanya d’Iniciativa i que asseguren es decideix als comicis de demà.

Molt musical va ser també el final de campanya de CiU que va recuperar el so dels anys 60 a la plaça de Jaume Grau amb l’actuació del grup Los Sonidos i en un sopar de tancament de cicle polític en què els seus candidats com Consol Pla o Alfons Escoda també van mostrar la seva satisfacció pel treball realitzat i pel plantejament d’unes propostes que consideren ben treballades per millorar el conjunt de la ciutat i que han presentat durant aquest procés electoral.

El PAS donava adéu a la seva primera campanya electoral amb una festa als jardins de Ca n’Ortadó en què la projecció d’un vídeo amb el seu missatge es combinava amb activitats teatrals i el missatge central de què cal fer un canvi a la política local que permeti una major implicació de la ciutadania i un esglaó més de participació democràtica.

Ni Partit Popular (PP), ni Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ni Una Altra Democràcia És Possible van realitzar actes de tancament de campanya electoral.