Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom busca entitats, empreses o comerços...
La campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom busca entitats, empreses o comerços interessats a col·laborar

La campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom busca entitats, empreses o comerços interessats a col·laborar

15 de novembre de 2023 a les 9:24

La campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom té com a la finalitat recollir joguines i llibres nous i no sexistes perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis

La campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom té com a la finalitat recollir joguines i llibres nous i no sexistes perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis.

Del 5 al 30 de desembre, l'Ateneu de Cerdanyola i la seu de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, habilitaran un punt de recollida de llibres i joguines.

Aquesta fita no seria possible sense la implicació i la col·laboració del veïnat de Cerdanyola així com del teixit associatiu, empresarial i comercial. La campanya anterior va comptar amb el suport de 70 entitats, escoles, comerços i empreses, que van participar fent difusió de la campanya, fent aportacions econòmiques o donacions així com organitzant activitats de recollida de joguines.

Les entitats, empreses o comerços interessats a col·laborar en la campanya, poden posar-se en contacte amb Elisabet Vidal a través del correu electrònic elisabet.vidal@creuroja.org o trucant al telèfon 93 691 61 61. Es pot participar en la campanya a través de diferents accions:

-Habilitant un punt de recollida. Aquests punts, distribuïts per diferents barris de Cerdanyola, faciliten la col·laboració del veïnat en la campanya.

-Organitzant una activitat amb la finalitat de recollir joguines i llibres o donacions econòmiques.

-Fent difusió de la campanya.

En l'edició anterior, 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya i es preveu que enguany un nombre semblant d'infants pugui gaudir d'un lot de regals la nit de Reis. Aquest lot consisteix en un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Les activitats i diverses col·laboracions proposades pel teixit associatiu i empresarial de Cerdanyola s'inclouran en el programa d'activitats que es publicarà durant la primera de desembre.