Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

La carpa màgica del circ es desplega al parc Xarau

La carpa màgica del circ es desplega al parc Xarau

8 de febrer de 2024 a les 11:39

El River Plate Circus, nom amb reminiscències futboleres, ha desplegat la seva carpa al parc Xarau fins el 18 de febrer amb un espectacle pensat especialment per a nens de 3 a 12 anys i les seves famílies i que es fonamenta en personatges d’animació, música i els número de malabarisme.

Fins ara el River Plate era un equip de futbol dels de llegenda, un dels grans de l’Argentina, el club de Pasarella, de Francescoli, de Hernan Crespo, de Pablito Aimar, de Javier Saviola... però ara també és un nom associat al circ tradicional i a una família dedicada a aquesta art universal des de fa generacions. De fet, Lucas Díaz és la cinquena generació de la seva família dedicada al cirs i explica que presenten a Cerdanyola un espectacle pensat sobretot per a nens de 3 a 12 anys i les seves famílies.

Un circ que té el seu fort en la música, en cançons populars, com aquesta salutació que escoltem de fons, que arriben a través de personatges populars entre la canalla, des de l’Univers Disney a La Patrulla Canina passant per Bob Esponja i amb un homenatge a Luli Pampin. Personatges dels que Lucas Díaz subratlla que ens acompanyen a tots des de la infància i que a la canalla d’avui en dia continuen tornar-los bojos.

La carpa del River Plate Circ es mantindrà oberta fins el 18 de febrer en sessions els divendres -18h-, dissabtes -17h- i diumenges -12 h- i també el pròxim dilluns -que recordem és dia de lliure disposició a les escoles- a les 18 h.

Lucas Díaz manifesta que el primer cap de setmana ha estat un èxit ja que el públic de Cerdanyola ha donat molt bona rebuda al circ que també té alguns dels seus números més destacats en malabaristes, equilibristes, números d’altura o un cowboy que, amb el llaç, sempre té bon ganxo entre el públic.

Cerdanyola.info i Cerdanyola Ràdio sortejarà una entrada doble per a cadascuna de les sessions del circ a través de les seves xarxes socials.