Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La concentració contra l'aeroport de Sabadell reclama el seu tancament
La concentració contra l'aeroport de Sabadell reclama el seu tancament

La concentració contra l'aeroport de Sabadell reclama el seu tancament

18 de novembre de 2002 a les 0:00

La Comissió Ciutadana Pro-trasllat de l'Aeroport de Sabadell, creada a Barberà, fa un balanç molt satisfactori de la concentració de protesta celebrada ahir a la plaça Vila de Barberà per a reclamar el tancament immediat de l'aeròdrom. El col.lectiu, que reclama la mobilització dels veïns de les ciutats pròximes a l'aeroport, inclosa Cerdanyola, destaca la necessitat de traslladar l'equipament a una zona "més segura" i lluny de nuclis habitats de població.

Des de la comissió afirmen estar "en contra de l'ampliació" plantejada per Aena, de la presència d'aeronaus més grans i de les exhibicions aèries i acrobàcies i de la utilització militar del recinte i a favor de de l'increment de mesures de seguretat, del trasllat dels vols de pràctiques de les escoles de pilots i del "tancament progressiu de l'Aeroport per més sostenible la ciutat i el seu entorn".

Des del col.lectiu ciutadà es critiquen les molèsties constants que provoquen els enlairaments i aterratges d'avions amb sorolls i efectes sobre la salut de les persones i l'alt nivell de risc existent davant els accidents produïts.