Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • La consellera De Gispert secunda les queixes municipals per la falta de policies
La consellera De Gispert secunda les queixes municipals per la falta de policies

La consellera De Gispert secunda les queixes municipals per la falta de policies

12 de març de 2003 a les 0:00

La consellera de Justícia i Interior de la Generalitat, Núria de Gispert, secunda les crítiques plantejades pels alcaldes de les comarques de Barcelona i Tarragona, inclosa la de Cerdanyola, davant la falta d'efectius del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil. Tal i com s'havia compromès davant la comissió d'alcaldes, De Gispert ha traslladat i ha donat suport a aquestes queixes davant el ministre de l'Interior, Ángel Acebes.

De Gispert ha recordat a Acebes el seu compromís del passat mes d'octubre davant els alcaldes en el sentit que s'anirien ocupant places policials a mida que es buidessin les de les poblacions on es despleguen els Mossos d'Esquadra ja que la consellera destaca en declaracions al diari El Pais  que aquest compromís no s'ha complert.

La responsable d'Interior de la Generalitat remarca que s'han d'aplicar mesures ja que falten 5 o 6 anys per a que el desplegament dels Mossos d'Esquadra sigui total al territori català i comenta que la inquietud dels alcaldes és lògica perquè "veuen que on es despleguen els Mossos d'Esquadra hi ha molts més agents dels que hi havia fins aleshores".

Segons De Gispert, Acebes indica que en les últimes setmanes s'han incrementat en 400 agents les dotacions existents, tot i que no ha precisat els municipis beneficiats.