Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La consultora 30Virtual, escollida entre les millors agències de relacions públi...
La consultora 30Virtual, escollida entre les millors agències de relacions públiques de Catalunya

La consultora 30Virtual, escollida entre les millors agències de relacions públiques de Catalunya

22 d'octubre de 2021 a les 12:05

L’empresa de Cerdanyola 30virtual ha estat reconeguda com una de les 39 principals agències i startups de relacions públiques de Catalunya pel portal britànic PR.Expert que mostra les últimes innovacions i els avenços de les indústries de màrqueting, la publicitat i el SEO.

Els especialistes de PR.Expert han seleccionat les millors opcions startups i empreses de relacions públiques de Catalunya, especialment aquelles firmes que adopten enfocaments per innovar en la indústria del sector. L’empresa cerdanyolenca és una de les destacades pel portal britànic entre firmes que van des de l’última generació a les marques ja consolidades i que abasten empreses de tota mida.

Els principals criteris per determinar aquesta selecció es basen en elements com la Innovació – idees, producte o rutes al mercat innovadores-, el creixement i la seva estratègia, el management i l’impacte social.

30Virtual, creada pel consultor i dinamitzador empresarial Xavier Garriga, que, entre d'altres tasques, ha estat cofundador de Vallès Empresa, exsubdirector del Parc Tecnològic del Vallès o exdirector de projectes del Centre d'Empreses de Noves Tecnologies,  és una xarxa / comunitat de negocis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que ajuda a professionals, empreses o entitats a generar entorns de confiança per facilitin establir relacions professionals duradores i desenvolupar noves oportunitats de negoci. L'objectiu de 30Virtual és, apunten a l'empresa, "senzill: buscar contactes, establir connexions, desenvolupar relacions, crear oportunitats de negocis i intercanviar valor".