Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La Coordinadora Via Verda denuncia insults en les desacreditacions municipals
La Coordinadora Via Verda denuncia insults en les desacreditacions municipals

La Coordinadora Via Verda denuncia insults en les desacreditacions municipals

19 de novembre de 2002 a les 0:00

Integrants de la Coordinadora Via Verda -entitat integrada a la Xarxa Ciutadana Cerdanyola 21- denuncien que l'equip de govern de l'Ajuntament entra en la dinàmica dels insults i les desqualificacions personals quan vol desacreditar al col.lectiu ecologista.

Rosa Guallar, presidenta de la coordinadora, destaca que amb aquesta actitud el govern municipal "desaprofita el capital social que suposa una població activa" que demostra la seva preocupació per la ciutat.

Guallar i Roger Caballé, altre dels portaveus de l'entitat, han reiterat avui a Cerdanyola Ràdio les seves crítiques al govern de l'Ajuntament, al que acusen "d'invalidar els suposats canals de participació ciutadana" ja que organismes com en Consell Municipal de Medi Ambient "només s'utilitzen per difondre projectes oficials sense discutir qualsevol altre projecte alternatiu". Des de la Coordinadora Via Verda destaquen que l'Ajuntament no ha donat resposta a la petició de moratòria en el projecte del Centre Direccional que va presentar la Xarxa Ciutadana Cerdanyola 21.

Els responsables del col.lectiu ecologista remarquen les seves crítiques al Projecte de Ciutat, que consideren un instrument de propaganda i on destaquen que no s'inclou la discussió sobre el Centre Direccional. No obstant, des de l'entitat es mostren confiats en que "una ciutadania ben informada" pot fer reconsiderar l'actual projecte del Centre Direccional als seus promotors.