Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • La Cursa dels Poblats Ibèrics tornarà a passar pel Poblat de ca n’Oliver
La Cursa dels Poblats Ibèrics tornarà a passar pel Poblat de ca n’Oliver

La Cursa dels Poblats Ibèrics tornarà a passar pel Poblat de ca n’Oliver

14 d'agost de 2023 a les 8:28

El diumenge 3 de setembre se celebrarà la 16a edició de la cursa de muntanya, organitzada pel CIMS Cerdanyola.

Enguany, el CIMS Cerdanyola manté la data de l’any passat, quan la cursa es va haver de traslladar de finals de juliol a principis de setembre per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa al Parc de Collserola. La XVI Cursa dels Poblats Ibèrics se celebrarà el diumenge 3 de setembre i ho farà tornant a passar pel Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Des del museu es prepararà un tram del jaciment perquè les persones esportistes i el públic puguin gaudir d’un dels indrets privilegiats de la cultura ibèrica de la ciutat. També col·laboren en l’organització la FEEC (Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada), l’entitat veïnal de Montflorit i el Bar Restaurant Montflorit.

Hi hauran dues curses circulars, una de 10,5 km i 425 m de desnivell positiu i una altra de 15,5 km i 600 m de desnivell positiu. Per reduir el màxim l’impacte de la cursa al Parc de Collserola, el total de persones inscrites entre les dues curses serà de 500 atletes i no es donaran gots als avituallaments; els corredors i corredores hauran de fer servir el seu propi got o bidó.

Les inscripcions s’han de realitzar al web de la cursa https://www.cimscerdanyola.cat/poblats/

Els infants també tindran l’oportunitat de participar en una cursa de 900 metres pels carrers de Montflorit. I precisament serà el Centre Cívic de Montflorit el lloc de sortida i arribada de les curses, la de la cursa llarga a les 8:30h i la de la cursa curta a les 9h. A més, les persones inscrites podran remullar-se gratuïtament a la piscina al acabar la prova. El lliurament de premis està previst a les 12h.