Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La dona com reina de l'atzar de la vida, imatge del Dia de la Dona a Cerdanyola
La dona com reina de l'atzar de la vida, imatge del Dia de la Dona a Cerdanyola

La dona com reina de l'atzar de la vida, imatge del Dia de la Dona a Cerdanyola

26 de febrer de 2002 a les 0:00

Mari Carmen Giráldez, guanyadora del concurs de Cartells del Dia de la Dona a Cerdanyola, ha presentat avui la seva obra com una al·legoria de la vida. Giráldez destaca que el cartell, una reina de cors que dóna la cara sobre el revers d'un paquet de cartes, vol representar a la dona com reina d'una jornada reivindicativa i representació de l'amor. Segons l'autora, va escollir la imatge d'un joc de cartes per fonamentar el cartell perquè la vida també és atzar.
La presentació pública del cartell del Dia de la Dona -el 8 de març- a Cerdanyola ha estat protagonista de l'acte d'anunci de les activitats commemoratives de la jornada que s'allargaran des del dimecres 6 de març fins el dissabte, dia 8.
Reflexions sobre la dona i la globalització, les dones gitanes i païes o les respostes de la societat davant els malstractaments conviuran
dins aquestes activitats amb una lectura de poemes, les narracions de Los cuentos lilas de Nunila, o l'habitual sopar de dones.
Les activitats estan organitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola, el grup de dones feministes El Safareig i l'associació Dones per la Igualtat, però compten també amb la col·laboració d'altres entitats com Comissions Obreres, l'Associació de Veïns Banús-Bonasort, l'agrupació local del Partit dels Socialistes o el Projecte Ele.