Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La Encantadora guanya un I Corretapes amb gran participació amb Filet amb micuit...

La Encantadora guanya un I Corretapes amb gran participació amb Filet amb micuit d'oca

30 d'octubre de 2023 a les 12:49

La encantadora, local situat a la plaça de Sant Medir, ha guanyat la primera edició del CorreTapes de Cerdanyola que es va celebrar aquest passat diumenge amb un gran èxit de públic i de participació amb més de 20 locals de Cerdanyola mostrant les seves millors creacions culinàries

Audios

30-10-2023 Carmen Martínez (La Encatadora) Guanyadora Corretapes

Filet amb micuit d’oca acompanyat de patates i xips vegetals sobre pa de motlle. Amb aquesta tapa s’ha endut La Encantadora, un local obert no fa molt de temps, la primera edició del Corretapes de Cerdanyola. La responsable del local, Carmen Martínez, es mostra “molt satisfeta” d’haver guanyat perquè fa poc que regenta la Encantadora i participar al Corretapes era una manera de donar-se a conèixer a la ciutadania de Cerdanyola i en cap cas l’objectiu no era fer negoci.  Per a Martínez, endur-se aquesta primera edició del Corretapes ha estat una sorpresa perquè no ‘esperava guanyar en un concurs amb tapes molt bones i on participaven locals “de solera” de la ciutat.

Martínez creu que el nivell de les tapes a Cerdanyola és molt bó, amb molta varietat, i això fa que la ciutat sigui un lloc idoni per fer una ruta de tapes. Aquest, el tapeo, és el punt fort de La Encantadora, tot i que ha començat també a servir menús en un dia a dia que, subratlla Martínez, està marcat per “la cuina casera”.

La guanyadora del Corretapes destaca que valora molt positivament aquesta iniciativa i creu que “ha estat molt bé i s’ha de tornar a fer”, però també apunta que “es veritat que s’han de  polir alguns detalls de l’organització” que ha generat incerteses als restauradors perquè preveien un nombre de tapes i s’han hagut de fer més. Martínez explica que ha hagut de comprar matèria primera en dues ocasions al llarg del cap de setmana.

La celebració del Corretapes, ruta gastronòmica organitzada pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament de Cerdanyola, ha comptat amb la participació de 22 establiments de la ciutat que presentaven una tapa diferent cadascun que se servia amb una beguda, a un preu de 3,5 euros. Els participants, amb inscripció prèvia, adquirien abans un kit de ruta amb un mocador de coll al·lusiu a l’esdeveniment i una targeta participant per poder segellar cada cop que es faci una consumició. La ruta es donava per finalitzada amb un mínim de 6 segells per cadascuna de les dues zones de Cerdanyola en què es dividia el Corretapes i això donava opció a votar la millor tapa i obtenir la samarreta de la ruta.

El veredicte es va fer diumenge al vespre amb concert de música soul a càrrec de Memphis Train.

.............................................................................................................................................

Galeria d'imatges