Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola certifica la seva gestió energètica
La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola certifica la seva gestió energètica Fabrica d'Ercros a Cerdanyola (Foto Ercros)

La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola certifica la seva gestió energètica

29 de gener de 2024 a les 9:10

Rina Services ha certificat la gestió energètica de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola segons la norma ISO 50001, la norma de gestió de l'energia més utilitzada al món.

Segons l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor), la ISO 50001 ajuda les empreses a “implantar la seva política energètica i a gestionar adequadament els aspectes energètics derivats de la seva activitat; cosa que es tradueix en un estalvi real i quantificable dels costos energètics, i en un ús eficient i sostenible dels recursos naturals”.

La fàbrica cerdanyolenca s'uneix a la resta de centres de l’empresa que ja estan acreditats amb aquesta norma (Almussafes, Aranjuez, complex de Tarragona, Sabiñánigo i Tortosa), de tal manera que més del 95% del consum energètic d'Ercros es gestiona segons aquest estàndard internacional.

La fàbrica de Cerdanyola forma part de la divisió de química intermèdia d’Ercros, hi treballen unes 100 persones i es dedica a produir compostos per emmotllar termoestables que s’utilitzen per a la fabricació de material elèctric i accessoris per al lavabo i vaixelles, entre d’altres. El 90% de la producció de la fàbrica es dedica a l’exportació.