Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La fàbrica d'Ercros redueix el seu índex d'accidentabilitat
La fàbrica d'Ercros redueix el seu índex d'accidentabilitat

La fàbrica d'Ercros redueix el seu índex d'accidentabilitat

27 d'agost de 2021 a les 7:24

Ercros ha aconseguit reduir l'índex de freqüència general d'accidents -que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d'hores treballades- del seu centre de Cerdanyola en un 30% en una comparativa amb la mitjana dels últims cinc anys.

L’empresa destaca que té certificat l'acompliment d'Ercros en tots els vessants de la sostenibilitat i que això li ha valgut la classificació Platinum, atorgada per la valoració internacional EcoVadis, a l'obtenir una puntuació de 81 sobre 100. Amb aquesta puntuació, subratllen des del grup empresarial químic, Ercros “se situa entre l'1% amb millor compliment en criteris ASG (Ambientals, socials i de governança) de les 75.000 companyies avaluades”.

L’empresa ha estat certificada com a CSR Company a la categoria Excellence, pel programa Responsible Care del sector químic mundial.

Fàbrica de Cerdanyola

La fàbrica de Cerdanyola està enquadrada en la divisió de química intermèdia d'Ercros. Presents a la nostra ciutat des de 1945, són hereus d’una firma centenària, Crs, que va néixer al 1817. Ara tenen una cartera de prop de 300 productes, plàstics de qualitat que es fan servir per a l’elaboració de material elèctric, sanitari o per a la indústria cosmètica, entre d’altres.

El centre de Cerdanyola empra de manera directa a gairebé 100 persones i el 2020 va facturar 24 milions d'euros, fonamentada en unes exportacions del 86% de la seva producció a més de 60 països. Actualment, Ercros és el tercer fabricant del món de compostos per emmotllar, un tipus de polímer que es produeix a partir d'urea i melamina, que s'utilitza principalment per fabricar materials elèctrics (interruptors, endolls) i sanitaris (tapes i seients de sanitaris, accessoris).