Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Festa de Tardor de Sant Martí proposa una cinquantena d’activitats pensades p...
La Festa de Tardor de Sant Martí proposa una cinquantena d’activitats pensades per a totes les edats

La Festa de Tardor de Sant Martí proposa una cinquantena d’activitats pensades per a totes les edats

25 d'octubre de 2022 a les 10:14

La Festa de Tardor de Sant Martí es celebrarà del 10 al 13 de novembre en diferents espais de la ciutat i tindrà una cita prèvia el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, on destaca l’espectacle Bona gent, de Quim Masferrer, que ja ha esgotat les entrades.

La Festa de Tardor de Sant Martí es celebrarà del 10 al 13 de novembre en diferents espais de la ciutat i tindrà una cita prèvia el cap de setmana del 5 i 6 de novembre, on destaca l’espectacle Bona gent, de Quim Masferrer, que ja ha esgotat les entrades.

La Festa de Tardor de Sant Martí 2022, ja en condicions normals després de dos anys d’afectacions per la pandèmia, viurà un cap de setmana previ, el 5 i 6 de novembre, per anar escalfant motors. Serà un cap de setmana previ a la Festa amb una gran novetat, el Dia de Penyes, dissabte dia 5, amb un dinar popular i la xaranga Bandsonats que busca involucrar la gent creant un veritable ambient de festes de poble.

La tarda nit de dissabte serà el temps del MartíBlues, amb l’actuació de dues bandes locals que acaben de passar pel Blues de Cerdanyola, Memphis Train i Georgia Blues Band, i uns vells coneguts a la ciutat com A Contra Blues.

Diumenge matí serà el dia del concurs de les paelles d’arròs, una activitat de gran èxit amb les inscripcions al complert, i ja per la tarda, Quim Masferrer presenta el seu espectacle Bona gent amb les entrades ja exhaurides.

El cap de setmana de la Festa de Tardor de Sant Martí començarà el dijous 10 de novembre amb el pregó d’inici de festa a càrrec dels Castellers de Cerdanyola, Els Martinets, que comencen a celebrar els seus 25 anys de vida. I si l’any passat La Comi va organitzar un homenatge record al bar restaurant El Quijote, enguany es celebrarà una trobada en torn al Cerdanyola Club d’Hoquei, club degà a l’Estat, entitat esportiva per on han passat, i passen, moltes famílies de la ciutat. Serà una nit de retrobament amb ex jugadors, socis i afició en general, amb un sopar que recordarà l’esperit de les mítiques 24 Hores d’Hoquei, porró gegant de cava i ambientació adient, per acabar-la rematant amb música i ball. També es farà una revista per recordar l’acte i es projectaran imatges d’arxiu en una pantalla gegant.

Divendres dia 11, dia de Sant Martí, hi haurà activitats infantils i esportives al matí i a la tarda, mentre que la nit serà per als joves amb La Martinada, una iniciativa que es va consolidant els darrers anys i que repeteix la fórmula de l’any passat amb música a càrrec de DJ Eros i Tapeo Show System.

Dissabte dia 12 serà el dia de la matinal dels Jokers amb Velvet Candles i Elvis Tribut Band; les tradicions populars i la Nit Jove amb tribut a Fito y Los Fittipaldis. Diumenge hi haurà un Paraulògic gegant a l’envelat, un vermut de Festa Major a ritme de swing, el ball de la gent gran a la plaça de l’Abat Oliba i el ball Fi de Festa a l’envelat amb Abba The New Experience.

Un altre aspecte a destacar de la Festa de Tardor és el cartell d’enguany, una creació artística de la Marutxi Beaumont al voltant dels colors de la tardor, un cartell que trenca amb el que s’havia fet fins ara.

En total, la Festa de Tardor de Sant Martí 2022 proposa gairebé una cinquantena d’activitats pensades per a totes les edats, amb concerts, ball, espectacles infantils, esport i cultura popular, amb espais ja clàssics com el Mercat Medieval als carrers de Francesc Layret, Sant Ramon i Sant Martí i altres que es van consolidant com el Campament Medieval instal·lat als jardins de Ca n’Ortadó.