Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La Festa del Comerç torna aquest diumenge al Parc del Turonet
La Festa del Comerç torna aquest diumenge al Parc del Turonet

La Festa del Comerç torna aquest diumenge al Parc del Turonet

14 de setembre de 2023 a les 12:05

32 establiments de Cerdanyola participen en una nova edició de la festa que es realitza en una única jornada, la de diumenge, de 10h a 20h.

La Festa del Comerç torna aquest diumenge al Parc del Turonet amb la participació de 32 establiments de serveis, comerç i restauració i algunes novetats. 

L’activitat, a més de canviar de nom passant de ser “fira” a “festa”, també canvia d’escenari, traslladant-se de la plaça de l’Abat Oliba al Parc del Turonet on ja s’havia fet l’edició de 2021. El mes en el que es realitza és una altra de les novetats ja que fins ara es feia al mes de juny. 

La jornada es planteja com una gran festa en la que tots els assistents puguin conèixer els serveis i els comerços de la ciutat, fer compres, tastar un aperitiu, gaudir d’una actuació musical o participar en una classe de ioga, entre d’altres activitats. 

El president de l’entitat organitzadora, l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, explica que la festa vol reivindicar la importància del comerç de proximitat, del comerç local.    

La festa es dividirà en tres espais ben diferenciats: el de les carpes amb els establiments participants, l’espai de restauració i l’escenari on al llarg del dia tindran lloc diverses activitats així com dos concerts de bandes del municipi, Miri’s Way Band i Memphis Train. 

També hi haurà noves propostes, com una gimcana per a gossos, activitats esportives, com una classe de zumba i, fins i tot, un sorteig d’una panera amb productes cedits pels participants. 

A més, al llarg de tot el dia, els establiments organitzaran activitats a les seves pròpies carpes, des de tatuatges per als més petits fins a un taller de xapes o un taller de reparació de bicicletes. 

La Festa del Comerç obrirà les seves portes entre les 10h i fins a les 20h. 

 

 

Galeria d'imatges