Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Festa Major del Roser de Maig 2024, una de les més multitudinàries en la hist...

La Festa Major del Roser de Maig 2024, una de les més multitudinàries en la història de la festa

8 de maig de 2024 a les 14:46

Milers de persones han sortit al carrer per celebrar la gran festa de Cerdanyola entre els dies 3 i 6 de maig. El pregó, l'espectacle piromusical i els grans concerts al Parc del Turonet han estat alguns dels actes amb més públic assistent. El programa de la festa, però, ha estat replet d'actes que han comptat amb un gran seguiment de la ciutadania.

La Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola ha aconseguit, un cop més, un èxit aclaparador de participació. Durant 4 dies, del 3 al 6 de maig, milers de persones han sortit al carrer per gaudir d'un programa d'actes variat, per a totes les edats i per a tots els gustos.

El pregó, a càrrec de l'actriu cerdanyolenca Abril Zamora, obria la festa omplint la plaça de l'Abat Oliba. L'espectacle piromusical i les actuacions de Queen Revolution i Hotel Cochambre eren algunes de les activitats més destacades de divendres.

Dissabte també oferia un dia ple d'activitats.  Va ser el dia de la cercavila de les bèsties de foc i la batucada, el concurs de pintura ràpida, la Baixcarnyola i els concerts dels Memphis Train, La Casa Azul i els Catarres, entre molts altres actes programats.

Aquests han estat només alguns dels actes dels dos primers dies de la festa. Recordarem, en breu, els dos darrers dies, no menys exitosos. 

Galeria d'imatges