Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Fira de les Arts omplirà el Parc del Turonet de creativitat
La Fira de les Arts omplirà el Parc del Turonet de creativitat

La Fira de les Arts omplirà el Parc del Turonet de creativitat

15 de març de 2002 a les 0:00

La Setmana Cultural arribarà aquest cap de setmana al seu final amb la Fira de les Arts de dissabte com activitat més espectacular ja que compta amb la participació de més de 35 associacions que realitzaran actuacions i exhibicions de dansa, música clàssica i rock, teatre, fotografia, art digital, cinema, còmic i maquillatge, entre d'altres.
Des de les 11 del matí a les 7 de la tarda, el Parc del Turonet acollirà per primera vegada el mercat de la Setmana Cultural després de realitzar-se fins ara a la plaça de l'abat Oliba.
La Setmana Cultural, que en anteriors edicions va fer un viatge en el temps per recrear l'Edat Mitjana, va aprofundir el nostre coneixement d'altres cultures com l'Islam o es va fixar en un corrent artístic determinat com el Modernisme, ha fet en aquesta ocasió un repàs a les diferents disciplines artístiques a Cerdanyola amb l'objectiu de reflexionar sobre unes formes culturals que han d'estar en contínua transformació.
La Setmana Cultural es tancarà diumenge al migdia a l'Ateneu amb la representació de l'espectacle de teatre infantil La princesa que dormia a càrrec de la companyia Rodamon. Abans, però, encara hi ha temps d'assistir al recital poètic d'Encarna Fontanet, Esteban Conde i Miquel Sánchez com pròleg del fòrum de debat sobre l'art a Cerdanyola que s'iniciarà a les 20 hores al teatre de l'Ateneu.