Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La Generalitat publica una nova subvenció per a l'adquisició d'empreses
La Generalitat publica una nova subvenció per a l'adquisició d'empreses

La Generalitat publica una nova subvenció per a l'adquisició d'empreses

13 d'octubre de 2021 a les 8:20

L’Ajuntament de Cerdanyola és un dels 35 punts Reempresa que hi ha arreu de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un mecanisme professional a través del qual una o més persones accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Les subvencions que atorga la Generalitat estan destinades a l’àmbit del comerç, dels serveis i la moda del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments. Les subvencions estan adreçades a professionals que estigui donats d'alta en el règim especial de treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals.

S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

Als efectes d'aquesta convocatòria s'entenen com empreses de serveis a la persona aquelles que presten les següents activitats empresarials:

Tallers mecànics

Serveis fotogràfics

Copisteries i arts gràfiques

Serveis de reparacions

Agències de viatges detallistes

Tintoreria i bugaderies

Perruqueria i salons d'estètica i bellesa

Bars i restaurants

Serveis de menjar preparat i càtering

Serveis de lloguer d'esquís 

La subvenció és de fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros. 

Les sol·licituds s'han de presentar segons el model disponible a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement. El termini per presentar sol·licituds està obert fina a l'exhauriment del pressupsot destinat a aquest programa amb un límit màxim del 31 de desembre de 2021. 

Més informació al Servei de Treball i Promoció Econòmica, a l’avinguda de Roma 65, telèfon 93 594 70 50, al web www.cerdanyolaoberta.cat i al correu consolidacioiempresa@cerdanyola.cat.