Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La Guàrdia Civil deté a Cerdanyola un home acusat de l’homicidi d’un home a Palm...
La Guàrdia Civil deté a Cerdanyola un home acusat de l’homicidi d’un home a Palma del Río Detenció d'un home per la Guàrdia Civil (Foto Ministeri de l'Interior)

La Guàrdia Civil deté a Cerdanyola un home acusat de l’homicidi d’un home a Palma del Río

8 de juliol de 2024 a les 7:57

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes a Cerdanyola i Alacant -de 56 i 36 anys, respectivament- com a presumptes autors de la mort d’un home de 61 anys a la localitat cordovesa de Palma del Río. Els fets es remuntes al 14 d’abril de 2023 i els detinguts es troben en presó provisional sense fiança.

El 14 d’abril de l’any passat una dona va avisar la Guàrdia Civil de Còrdova que havia trobat el cos sense vida del seu germà a l'interior de l'habitatge on residia, amb ferides compatibles amb arma blanca.  Fonts de la investigació apunten que la víctima vivia sola al seu domicili, però que diverses persones solien utilitzar presumptament l'habitatge com a lloc per al consum de substàncies estupefaents, arribant fins i tot aquests amics i coneguts de la víctima a pernoctar a l'immoble.

Fonts de la Guàrdia Civil indiquen que la investigació va portar a la conclusió que els suposats autors es van personar de matinada al domicili de la víctima, que els va obrir la porta, per voluntat pròpia ja que els coneixia. Un cop a l'interior van discutir i li van clavar diverses punyalades mortals, fugint precipitadament del domicili, emportant-se l'arma homicida. La porta de l'habitatge va quedar entreoberta i així va torbar el cos sense vida de la víctima una de les seves germanes.

La investigació de la Guàrdia Civil va portar a seguir als suposats autors, un padrastre i fillastre de 56 i 36 anys i el  26 de juny de 2024 els van detenir com a suposats autors d'un delicte d'homicidi, un a Cerdanyola i el segon a la ciutat d’Alacant.

Durant la investigació que va portar a aquestes detencions es van practicar dues entrades i registres domiciliaris, un a la localitat cordovesa de Palma del Río i un altre a Cerdanyola, intervenint-se nombrosos objectes i efectes.

Els detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció 1 de Posadas (Còrdova), que en portava la causa, decretant la presó provisional i sense fiança per a tots dos detinguts.