Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La Guia Michelin distingeix el Tast & Gust i l'Ébano com dos dels restaurants 'R...
La Guia Michelin distingeix el Tast & Gust i l'Ébano com dos dels restaurants 'Recomanats' de Catalunya Els restauradors recollint la placa de la Guiia Michelin (Cedida)

La Guia Michelin distingeix el Tast & Gust i l'Ébano com dos dels restaurants 'Recomanats' de Catalunya

28 d'abril de 2023 a les 11:16

La Guia Michelin ha reconegut amb la categoria de "Recomanats" 145 restaurants de tot Catalunya, entre ells el Tast & Gust del carrer de Sant Martí i l'Ébano de Bellaterra. La distinció, com les estrelles, s'atorga o es perd cada any.

La placa vermella que els acredita com a membres de la Guia Michelin d'aquest any es lliurava aquest 27 d’abril al Museu Marítim de Barcelona. La pàgina web de la Guia Michelin destaca el tracte personal del Tast & Gust i defineix l'establiment cerdanyolenc com "un temple del Steak tartar, amb una fantàstica versió clàssica i fins a quatre variants que sempre preparen davant del client". Per la seva banda, la famosa guia gastronòmica destaca de l'Ébano que està "instal·lat en una casa senyorial d'una zona força tranquil·la", situat a l'avinguda Films de Bellaterra i que "ofereix diversos espais de línia actual i una cuina de mercat ben elaborada, amb diferents detalls de fusió".

La placa reconeix la qualitat gastronòmica, la personalitat i la regularitat dels establiments recomanats, una distinció que, igual que les estrelles, es guanya o es perd cada any. Els inspectors de la Guia Michelin han tingut en compte per atorgar aquesta acreditació de Recomanats la qualitat dels productes, el control de coccions i textures, l'equilibri i harmonia de gustos, la personalitat de la cuina i la regularitat.