Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Irmandade O Botafumeiro inaugurarà la nova seu el dia 5
La Irmandade O Botafumeiro inaugurarà la nova seu el dia 5

La Irmandade O Botafumeiro inaugurarà la nova seu el dia 5

26 de juny de 2003 a les 0:00

La Irmandade Galega O Botafumeiro inaugurarà oficialment la nova seu social de l'entitat el pròxim 5 de juliol amb la realització de diverses activitats lúdiques i culturals entre les quals destaca un recital de música i poesia gallega, un sopar de germanor i la tradicional queimada. La nova seu, ubicada al carrer Pau Picasso de Les Fontetes, ha estat totalment rehabilitat pels propis socis de l'entitat que ja des de fa algunes setmanes realitzen al centre les seves activitats amb normalitat.

El local de la Irmadade O Botafumeiro compta amb una sala polivalent per a les activitats dels socis -com ara assaigs o cursets-, una sala més petitat per a la biblioteca i reunions i un despatx per a l'administració de l'entitat. El centre gallec disposa també d'un bar-restaurant obert al conjunt de la ciutadania de Cerdanyola. Una de les característiques més destacades del local és el seu aïllament acústic que permet realitzar tot tipus d'activitats -inclosos els assaigss del grup de gaites- sense destorbar el veïnat.

La inauguració del local social de la Irmandade es celebrarà a les 19.30 hores del dia 5 amb la presència de representants de l'Ajuntament de Cerdanyola, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Xunta de Galícia. Posteriorment, la seu acollirà un recital musical i poètic per donar pas al sopar de germanor i la queimada que es prendran al pati del col.legi Fontetes, situat al costat de la seu de l'entitat.

Des de la Irmandade remarquen l'intens treball dels socis que ha suposat la rehabilitació del local que han dedicat bona part de les seves hores lliures a l'adaptació d'un nou equipament cívic que volen posar al servei de la ciutadania de Cerdanyola. L'acte inaugural és obert a tots els ciutadans i la reserva de tiquets per al sopar es fa en la pròpia seu del carrer Pau Picasso o al telèfon 626 483 148.

Des de fa ja algunes setmanes les activitats de la Irmandade Galega de Cerdanyola es realitzen a la nova seu de l'entitat i la presentació del nou centre al públic va ser la realització dels actes d'homenatge a l'escriptor Avilés de Taramancos en la commemoració del Día das Letras Galegas que es celebra cada any el 17 de maig.