Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • La JSC busca a Cerdanyola solucions davant la precarietat laboral
La JSC busca a Cerdanyola solucions davant la precarietat laboral

La JSC busca a Cerdanyola solucions davant la precarietat laboral

22 de març de 2002 a les 0:00

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) celebrarà demà a l'Ateneu la III Conferència Nacional amb l'objectiu de debatre solucions davant la precarietat laboral i els principals problemes del mercat laboral estatal. Les jornades, que se celebren sota el lema Fem-nos sentir. Treball digne, ja!, comptaran amb la participació del president del Partit dels Socialistes, Pasqual Maragall, el conseller de Treball de la Generalitat, Lluís Franco, el secretari general de la Unió General dels Treballadors de Catalunya, Josep Maria Álvarez, el màxim responsable de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Joan Coscubiela, i l'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, entre d'altres autoritats nacionals i internacionals.
La conferència forma part del programa Taules Rodones d'Emancipació Juvenil, una iniciativa basada en una experiència francesa per intentar aplicar a la nostra realitat propostes per millorar la situació dels joves en matèria ocupacional, formativa i d'habitatge.
La JSC considera que els joves han de poder gaudir d'un lloc de treball digne i estable per poder accedir a l'emancipació. Segons el cerdanyolenc Víctor Francos, secretari de política social i laboral de la JSC, els joves accedeixen a un mercat laboral marcat per una temporalitat que es tradueix en una precarietat ""que hipoteca"" el seu futur.