Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Mostra de Dansa viatja de la Mediterrània a Amèrica passant per Polònia
La Mostra de Dansa viatja de la Mediterrània a Amèrica passant per Polònia Grup folkloric Warszawianka de Polònia (Facebook del grup)

La Mostra de Dansa viatja de la Mediterrània a Amèrica passant per Polònia

5 de juliol de 2024 a les 10:14

La XLI Mostra Internacional de Dansa Popular que organitza l’Esbart Dansaire Sant Marçal se celebrarà el 5, 6 i 7 de juliol i comptarà amb grups de Polònia, Perú i República Dominicana a més d’entitats locals o Cuarentuna de Barcelona.

La XLI Mostra Internacional de Dansa Popular es presentarà divendres 5 de juliol, a les 20 hores i a la plaça de l’Abat Oliba amb la participació del Grup folkloric Warszawianka de Polònia, Ritmos y Costumbres de Perú i l’Esbart Sant Marçal

L’acte central serà dissabte 6 de juliol, a les 22 hores i al Parc del Turonet, on s’afegirà als grups anteriors el Grupo Artístico de República Dominicana. Finalment, diumenge 7 de juliol, a les 19.30 hores i a la plaça de l’Abat Oliba, la Mostra s’acomiada amb el Concert de Música i Dansa amb les actuacions de BatúcamelaCoral Sant PauEscuela de baile flamenco de la Casa de AndalucíaCuarentuna de Barcelona  i la formació musical de l’Esbart Sant Marçal. Tots els actes són gratuïts.

La presidenta de l’Esbart Dansaire Sant Marçal, Laura Bros, explica que la Mostra concentra en tres dies molta varietat artística i una sorpresa final que no es pot desvetllar. L’Esbart ha convidat a ballar a antics dansaires per oferir divendres 5 de juliol un espectacle que serà un recorregut pels 45 anys d’història de l’Esbart.