Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Mostra de Rialles portarà 70 espectacles infantils els dies 28 i 29
La Mostra de Rialles portarà 70 espectacles infantils els dies 28 i 29

La Mostra de Rialles portarà 70 espectacles infantils els dies 28 i 29

17 de setembre de 2002 a les 0:00

Gairebé 70 espectacles infantils i juvenils es representaran a 16 escenaris diferents –12 interiors i 4 exteriors per evitar problemes amb la pluja- a Cerdanyola durant la celebració de la XIV Mostra de Rialles els dies 28 i 29 de setembre. Els responsables del Moviment Rialles destaquen, precisament, l’augment del número d’espectacles –11 més que en l’edició de l’any passat- davant la demanda de participació dels mateixos artistes i la presència confirmada d’una cinquentena de programadors al marge dels de Rialles.
Un trenet, un autobús especial de tipus anglès i un carro –facilitat per l’Associació Arriers de Sant Antoni Abat- enllaçarà els 6 itineraris diferents en què es distribueixen els diversos escenaris per la ciutat. A la Mostra, organitzada per Rialles i l’Ajuntament de Cerdanyola amb un pressupost de 19 milions de pessetes, treballen més de 300 persones, la majoria voluntaris.
Elvira González, presidenta del Moviment Rialles, destaca que els espectacles que es representaran a Cerdanyola són tots ells ""propostes de qualitat entre les que hi ha un bon número d’estrenes a Catalunya"".
La tinent d’alcalde de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Cerdanyola, Dolors Toló, destaca que la mostra respon a la filosofia dels 3 suports d’una activitat -d’una associació, de l’Ajuntament i de l’esponsorització privada- i remarca que la Mostra de Rialles s'ha consolidat com l'equivalent de la Fira de Teatre de Tàrrega en els espectacles infantils.
El regidor de Cultura, Jordi Mena, destaca la participació de moltes altres entitats de la ciutat en l’organització del certamen i l'enriquiment de tot tipus que suposa aplegar esforços a l'entorn d'una iniciativa cultural. Mena afirma que ""l'enriquiment cultural és també enriquiment econòmic"", al temps que agraeix la col.laboració de la Fundació Caixa de Sabadell que esponsoritza la mostra a l'igual que ho fa amb el festival de blues.