Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La música, protagonista de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis
La música, protagonista de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis

La música, protagonista de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis

27 de novembre de 2023 a les 12:54

L’entitat comercial regalarà 4.500 euros en premis directes i sortejarà un viatge a Madrid per veure el musical El rey león durant la campanya de Nadal.

“A ritme de Nadal” és el nom de la campanya d’enguany de Cerdanyola Comerç i Serveis per a aquestes dates de l’any. Una campanya, que es presentava a l’anomenada plaça de la Música davant l’Escola Aulos, on la música serà un element d’unió i que presenta una proposta més participativa i inclusiva perquè la ciutadania de Cerdanyola visqui el Nadal de la seva ciutat, segons explica el president de l’entitat comercial, Xavier Olivé

L’Associació comercial enguany posarà ritme al Nadal amb diferents accions, totes relacionades amb la música. Al mateix temps, sortejarà entre els seus clients 4.500 euros en premis de 5 euros. 

Per qualsevol compra a un dels establiments adherits a l’associació el client rebrà una butlleta amb un rasca-rasca amb el que pot resultar premiat amb 5 euros, que podrà bescanviar als establiments associats. Si el client no ha sortit guanyador dels 5 euros, sempre podrà optar per omplir la butlleta amb les seves dades i participar en el sorteig d’un viatge a Madrid per veure el musical d’”El Rey León” valorat en 1.500 euros. El sorteig del viatge es farà el 12 de gener de 2024 a l’establiment Màgic Pablo, del Passatge Sant Daniel.

Dues activitats principals

La campanya tindrà dues accions principals: la primera serà una acció participativa amb els infants de les escoles de la ciutat. Els nens i nenes rebran unes notes musicals perquè les puguin pintar i posteriorment podran penjar-les als arbres de cartró que decoraran els més de 200 establiments associats, amb l’objectiu de que ells i elles siguin els protagonistes a l’hora d’ajudar a decorar els arbres de Nadal.

La segona acció està relacionada amb la música al carrer.  Així, el dissabte 2 de desembre a la tarda a la plaça de l’Abat Oliba serà l’escenari del concert de l’escola de cant Sinestesia Vocal Studio i el diumenge 17 de desembre, al matí a l’avinguda Canaletes es faran actuacions de música en directe amb estil speaker’s corner. 

La campanya també comptarà amb diferents accions sorpresa a les xarxes socials de Cerdanyola Comerç i Serveis. 

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, indica que la campanya de Nadal pretén que la ciutadania es quedi a la seva ciutat i gaudeixi dels beneficis del comerç local i de la seva restauració. Beneficis com el tracte personalitzat, conèixer el client, l’experiència del punt de venda, la diversificació de productes i una major sostenibilitat per no haver d’agafar el cotxe. Per a Olivé són valors que “no es troben a les plataformes online que tampoc generen cap tipus d’aportació de riquesa a l’economia local”.

En canvi, destaca que el comerç i la restauració locals són elements cohesionadors que contribueixen a que hi hagi una economia local forta.

Olivé indica que la situació actual del comerç local és d’incertesa l’augment del cost de la vida fa preveure que les famílies  no gastaran tant com en anys anteriors, però manté l’esperança de que amb les iniciatives de l’associació i el programa de Nadal que presenta l’Ajuntament, la ciutadania s’animi i es quedi a fer les seves compres a la ciutat. 

La regidora de Comerç, Cristina Padilla, destaca que la campanya d’enguany de Cerdanyola Comerç i Serveis implica tots els públics i proposa activitats a diferents barris, un fet que “va molt en línia amb l’aposta del govern municipal del comerç de proximitat i complementa les activitats del programa de Nadal de l’Ajuntament”. L’alcalde de Cerdanyola,  Carlos Cordón remarca l’originalitat del programa proposat pels comerciants amb “una oferta molt atractiva per la ciutadania i que implica també els infants.