Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La neteja de carrers divideix la ciutat en 23 sectors diferents
La neteja de carrers divideix la ciutat en 23 sectors diferents

La neteja de carrers divideix la ciutat en 23 sectors diferents

8 de febrer de 2002 a les 0:00

El servei de neteja viària de Cerdanyola dividirà el municipi en 23 sectors diferents després de la posada en marxa del nou contracte entre l'Ajuntament i l'empresa Cespa. La divisió de la ciutat en 23 àrees suposa que cadascun d'aquests sectors té assignat un operari que es farà responsable de la neteja de la zona.
Els canvis al servei comporten també el reforç de la neteja a Bellaterra amb un vehicle, l'ampliació de zones de neteja de dissabtes i diumenges i la distribució a tot el municipi de les escombradores de carrers i voreres.
Pel que fa a la recollida de residus sòlids urbans, tinent d'alcalde de Via Pública i Medi Ambient de l'Ajuntament, Francisco Fernández, destaca com principal novetat del contracte l'augment de la mecanització de tot el procés amb la incorporació d'un nou camió de càrrega lateral i 150 contenidors de 3.200 litres de capacitat. Els responsables municipals indiquen que aquestes novetats permetran alliberar espai a la via pública i realitzar la recollida de nit amb l'objectiu d'evitar molèsties i males olors durant el dia.