Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La nit de Cerdanyola es vesteix de rock amb 3 concerts

La nit de Cerdanyola es vesteix de rock amb 3 concerts

8 de març de 2002 a les 0:00

Garaje Jack a El Último Tren, Paquitas Nipples i Crisálida al Casal de Joves i Alan Bike a Blues Rock protagonitzen una intensa nit musical a Cerdanyola, mentre demà una banda de Cerdanyola, Sacred, és protagonista de la primera festa del programa de Catalunya Cultura, Alt Voltatge, a la sala Mephisto de Barcelona.
Els Garaje Jack presentaran a la sala del passeig de Santa Anna el seu nou CD, Alma en celo, després d'haver assolit un important èxit a Madrid des de 1998 quan van guanyar el concurs de maquetes de Moratalaz. Després, agafar ofici a sales com Honky Tonk, Davai, La Sala, Ritmo & Compas fins arribar a El Último Tren. Tot i ser coneguda com una sòlida banda de rock de Madrid, entre els seus component compta amb un cerdanyolenc, Óscar, guitarra des de la fundació de Garaje Jack. Però el grup és alguna cosa més, amb la potent veu de Laura Rubio com emblema de les seves arrels soul i blues.
El Casal de Joves acull un doble concert en el que la banda més esperada és, potser, Paquitas Nipples, catalans guanyadors del concurs Villa de Bilbao i que, amb Ojito, demostren la potència d'un so marcat pels riffs de guitarres salvatges i al mateix temps controlats i unes percussions que solidifiquen el que és un so rodó.
Per últim, Blues Rock ofereix una altra alternativa, el blues de Alan Bike, que beu de clàssics com Muddy Waters o Willie Dixon, però també de Neil Young. Amb aquestes influències, està ben clar el que li espera aquesta nit a la parròquia de la sala del carrer del Sol.
Pel que fa a la festa del programa de hard-rock Alt Voltatge, dirigit pel col.laborador de Cerdanyola Ràdio Xavier Rulló, actuaran els grups Berri Txarrak, Dragonslayer i els cerdanyolencs Sacred. La festa s'iniciarà a les 21.45 hores a la sala Mephisto de Barcelona.