Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

La preinscripció escolar es farà aquest mes de març Foto de Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/

La preinscripció escolar es farà aquest mes de març

14 de febrer de 2024 a les 10:25

El Departament d’Educació de la Generalitat ha donat a conèixer el calendari provisional per al procés de preinscripció per al curs 2024-2025. Les famílies que comencen la segona etapa d’educació infantil el curs vinent poden assistir a una reunió informativa el 21 de febrer a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Abans de la publicació de la resolució que regularà el procés de preinscripció pel curs 2024-2025, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat una previsió de les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció dels diversos ensenyaments.

El calendari previst per a la presentació de les sol·licituds a l’Educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria és:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

La matrícula dels ensenyaments d’Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 18 al 26 de juny.

Reunió informativa el 21 de febrer

A Cerdanyola, les famílies amb infants nascuts al 2021 i 2012 rebran una carta personalitzada amb informació als seus domicilis. En aquesta carta s’informa que està previst dur a terme una reunió informativa adreçada a les famílies amb infants que el curs vinent començaran la segona etapa d’educació infantil. La reunió se celebrarà el dia 21 de febrer a les 18h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola i en ella es facilitaran algunes orientacions per a la presa de decisions en la tria del centre de preferència i també informació pràctica de tot el procés de preinscripció i matrícula per a l’accés a l’escola.

Jornades de portes obertes

Unes setmanes abans de l’inici de la preinscripció, les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin conèixer els diversos  centres, els seus projectes educatius, els seus equips professionals, les seves instal·lacions, etc. Per tal que consulteu a les planes web de cada centre els detalls Hem preparat un llistat per facilitar l’accés als diversos centres.

............................................................................................................................................................

Més informació: