Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La productora Acció! ultima els detalls de 2 noves pel.lícules d'animació
La productora Acció! ultima els detalls de 2 noves pel.lícules d'animació

La productora Acció! ultima els detalls de 2 noves pel.lícules d'animació

2 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'estudi d'animació Acció! Presentarà la setmana vinent al Mipcom de Cannes els seus dos nous projectes que ara mateix tenen en preproducció: Andrew i el cercle màgic i Herois voladors. L'objectiu d'aquesta visita al Mipcom és presentar aquests dos projectes de llargmetratges, buscar coproductors, i al mateix temps veure com està el mercat audiovisual del moment.
Andrew i el cercle màgic compta, de moment, amb la coproducció de TV3 i de l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya. La pel.lícula explicarà una història que es desenvolupa a les muntanyes i al monestir de Montserrat, on un nen de 12 anys, l'Andrew, i el seu avi, un arqueòleg de gran renom, viuen una sèrie d'aventures.
Pel que fa a Herois voladors, es tracta d'una història d'amor i amistat que es desenvolupa al bosc d'Argonne, a finals de 1917. La història, protagonitzada per coloms missatgers vol ser, segons els responsables d'Acció, un homenatge a aquests animals que van ser importants durant la Primera Guerra Mundial.
A més, la productora Acció! també treballa en un projecte per Filmax, dedicat a la figura del Cid, i acabant els darrers capítols de la sèrie 10+2 que s'emetran la primavera de l'any vinent per Televisió de Catalunya.