Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

La Roca Penya Blanc Blava visita la Bòbila Carla Bartolomé (Núria Puentes)

La Roca Penya Blanc Blava visita la Bòbila

19 de maig de 2023 a les 11:35

El Cerdanyola FC rep la visita de la Roca Penya Blanc Blava a la Bòbila en la jornada 12 de la Fase d’Ascens de Lliga Preferent Femenina.

L’equip dirigit per Raul Raposo arriba per aquest partit després de caure contra l’AEM B de Lleida (2-0) en un mal partit de les jugadores verdes. Actualment el Cerdanyola és cinquè classificat amb 47 punts, per la seva banda, la Roca Penya Blanc Blava és setè del grup amb 43. Tots dos són equips sense opcions per competir l'ascens de categoria.

 

El conjunt verd recupera a Mireia Casacuberta després de ser baixa per malaltia i també a Andrea Blázquez, ja recuperada d’unes molèsties al peu. Les jugadores que van ser baixa en l’últim partit a causa de la Queens League també estaran a disposició de l’entrenador. 

 

El partit entre Cerdanyola FC i la Roca Penya Blanc Blava CF es disputarà el diumenge 21 de maig a les 12h, i serà l’últim que es disputarà a la Bòbila aquesta temporada. El duel es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) i Cerdanyola.Info.