Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La sala B'Art mostra els colors de l'estiu d'Esther Rodríguez
La sala B'Art mostra els colors de l'estiu d'Esther Rodríguez

La sala B'Art mostra els colors de l'estiu d'Esther Rodríguez

13 de setembre de 2023 a les 7:56

L'Associació d'Artistes Plàstics presenta l'exposició Colors d'Estiu d'Esther Rodríguez a l'Ateneu: divuit quadres coloristes amb la natura com a protagonista.

“Colors d’estiu” és el nom de la nova exposició que es pot veure a la sala B’Art de l’Ateneu amb obres de l’artista Esther Rodríguez. La mostra, organitzada per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola,  s’inaugurava oficialment el passat divendres i es podrà visitar fins el 2 d’octubre. 

Rodríguez mostra en aquesta exposició la seva passió pels colors en els seus temes preferits: les flors, el mar i l'aigua, temes amb els quals se sent identificada i que, com diu ella mateixa, "li omplen el cor de pau, il·lusió i felicitat". Amb aquestes pintures espera transmetre aquestes sensacions a l'espectador.

La presidenta a l’Associació d’Artistes Plàstics, Marutxi Beaumont, explica que “Colors d’estiu” és una exposició fresca on el paisatge, les flors i els animals són els protagonistes i que reflecteix l’esperit de l’artista, “una persona positiva, riallera i espontània” i això es nota als seus quadres.

El tècnic del Museu d’Art de Cerdanyola, Quim Mòdenes, coincideix en que la mostra representa molt bé l’optimisme i l’alegria de la seva autora i agraeix a l’associació la dinamització cultural d’espais com el B’Art de l’Ateneu i el fet  de seguir lluitant per l’art i els creadors de Cerdanyola.

L’autora, Esther Rodríguez, destaca que pinta el que li surt del cor amb una predilecció els colors potents i la natura amb les flors, els animals i les onades del mar com a principals protagonistes.

La regidora de Museus, Pilar Adell, posa en valor la feina de l’entitat organitzadora que “col·labora en aquest ambient que Cerdanyola necessita d’art i de cultura”.

Galeria d'imatges