Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La Sala Elisa Arimany acull l’exposició col·lectiva MOTXILLES. I tú…qué hi porte...
La Sala Elisa Arimany acull l’exposició col·lectiva MOTXILLES. I tú…qué hi portes?

La Sala Elisa Arimany acull l’exposició col·lectiva MOTXILLES. I tú…qué hi portes?

7 de març de 2023 a les 8:30

La Sala Elisa Arimany acull durant tot el mes de maç l’exposició col·lectiva MOTXILLES. I tú…qué hi portes?, amb les obres de 24 artistes que han fet intervencions artístiques utilitzant com a suport una motxilla.

L’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola va adquirir una trentena de motxilles iguals i les va lliurar als seus associats i associades demanant fer una intervenció que representés tots aquells sentiments i experiències de vida que tothom porta dins la seva motxilla de vida. Hi ha també una motxilla a la sala per convidar als visitants a fer també la seva intervenció.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola, Marutxi Beaumont, convidava a visitar l’exposició amb deteniment, “llegint els textos que acompanyen cada obra, perquè els participants en el projecte han fet un important treball d’introspecció”, recordant que “el treball de l’artista sempre és solitari, i d’aquí la importància que després es pugui compartir i fer arribar a més gent”.

El director del Museu d’Art de Cerdanyola, Txema Romero, parlava de les exposicions col·lectives com “una mostra de la feina que hi ha al darrere de les entitats, conformades per persones que amb la seva activitat desinteressada són la base de la cultura d’un poble”.

Romero destaca que en una exposició col·lectiva basada en un element en comú, “permet fer emergir la personalitat i ànima del casa artista, a més de llençar diverses reflexions sobre la nostra societat que ens donen diversos punts de vista que ens enriqueixen”.

L'exposició, presentada amb un text d’Isidre Grau, es podrà visitar fins el 30 de març, a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola.