Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La tradició i la germanor tornen a citar-se a l'Aplec de Sant Iscle
La tradició i la germanor tornen a citar-se a l'Aplec de Sant Iscle

La tradició i la germanor tornen a citar-se a l'Aplec de Sant Iscle

16 de novembre de 2023 a les 11:33

L'esplanada de Sant Iscle viurà un nou aplec aquest diumenge, 19 de novembre.

Com és tradició, després de Sant Martí arriba Sant Iscle. Aquest any serà el diumenge 19 de novembre quan es farà la missa a les 12 h, en acabar aquesta es repartiran els panets beneïts entre les persones que el vulguin i la festa continuarà amb la ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació Cultural Sardanista i la Cobla de Sabadell.

A partir de les 9 h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 h i les 17 h amb viatges d'anada i tornada.

A més, l'església romànica de Sant Iscle i també l'ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les portes per a poder ser visitades entre les 10 h i les 14 h.

Aquelles entitats i/o persones que hagin fet la reserva de material i la tinguin confirmada hauran de recollir-lo a la zona de Sant Iscle a les 8 h. En cap cas no es podrà fer foc a terra. Es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se'n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Caminada popular de Sant Iscle

El Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola torna a participar en l'Aplec de Sant Iscle organitzant una Caminada d'uns 7 km, gratuïta i oberta a tothom. En arribar a l'esplanada de Sant Iscle es farà un dinar popular amb botifarrada (6 €). La sortida serà des de la caseta d'informació del Parc de la Riera, a les 9 h. Les inscripcions per a participar es poden fer de forma anticipada a el 18 de novembre.

Concurs de fotografia

Al llarg del dia tindrà lloc el 48è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la vuitena edició del concurs en la categoria Instagram. Podreu consultar les bases a www.afocer.cat.