Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La UAB acull la 25a edició del Festival Drac Novell Internacional
La UAB acull la 25a edició del Festival Drac Novell Internacional

La UAB acull la 25a edició del Festival Drac Novell Internacional

21 de novembre de 2023 a les 9:04

El Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting, amb la col·laboració de la UAB, organitza la 25a edició del Festival Drac Novell Internacional, a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació el proper dijous 23 de novembre.

El Drac Novell Internacional és l’únic festival d’àmbit mundial dedicat exclusivament als estudiants de publicitat i comunicació que uneix l’àmbit empresarial i acadèmic. Organitzat pel Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB en aquesta 25a edició, té la finalitat de reconèixer les millors campanyes dutes a terme per l’alumnat. 

L'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació acollirà durant tota la jornada del dijous 23 de novembre la celebració del Festival. Al matí, a les 10.30 hores, la presidenta del Gremi de Publicitat, Laia Rogel, i el degà de la Facultat, Enric Marín, donaran la benvinguda als assistents i s'iniciaran conferències i tallers sobre les darreres tendències publicitàries i comunicatives.

Beatriz Martín, directora de digitalització de BBDO & Proximity, oferirà la conferència Alliberant el potencial de la IA generativa; Daniel Martínez-Tessier, director de creixement de Team Heretics, i José María Ricarte de Gracia, director de comunicació i negoci de Team Heretics, presentaran la ponència That’s entertainment!; Eva Conesa, sòcia i directora creativa executiva de Twoelf y Más Mujeres Creativas, oferirà una xerrada, i finalment Cinto Ajram, fundador i conseller delegat de CA Sports, presentarà el col·loqui Patrocini, com connectar amb les marques.

Per la tarda, a partir de les 16 hores, es farà el lliurament dels premis als estudiants de publicitat. A la segona part de l’esdeveniment, es lliurarà el Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte, que va ser el primer catedràtic de creativitat publicitària d’Espanya i professor emèrit de la UAB. La il·lustradora Pilarín Bayés és la guanyadora d’aquesta edició en la categoria de persona física, i l’aplicació Bizum, la guanyadora en la categoria d’organisme jurídic.