Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La UAB Barcelona Summer School obre el termini d'inscripció
La UAB Barcelona Summer School obre el termini d'inscripció Foto de Ivan Samkov: https://www.pexels.com

La UAB Barcelona Summer School obre el termini d'inscripció

25 de gener de 2024 a les 11:42

Els cursos es desenvoluparan en dos períodes de tres setmanes cadascun, en horari de 9 a 12:30h i amb preus més baixos per als alumnes UAB.

La fase d'inscripció del primer i segon període s'iniciarà el 29 de gener de 2024 per a estudiants NO UAB. Els estudiants UAB s'hi podran registrar a partir del mes d'abril. La matrícula estarà oberta a través del web de la UAB Barcelona Summer School. Els cursos es desenvoluparan en dos períodes de tres setmanes, del 25 de juny al 12 de juliol i del 15 de juliol al 2 d’agost, en horari de 9 a 12:30 h.

Novena edició

La UAB Barcelona Summer School arriba a la novena edició amb una oferta formativa conformada per 29 assignatures de tots els àmbits acadèmics (Ciències, Biociències, Ciències de la Salut, Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria). En aquesta edició, les novetats són els cursos «Animal Law: Theoretical and practical Aspects of a growing Field», «Nanotechnology and Society», « Women’s Rights Protection: a Pathway to international and European Mechanism against Discrimination» i «Research Methods in Education: Hands-on Experience».

La llengua de docència majoritària és l'anglès, tot i que alguns cursos tenen com a llengua vehicular el castellà. La majoria dels cursos són presencials. En podeu consultar les especificitats a la pàgina web de la UAB Barcelona Summer School. La superació dels cursos implica la possibilitat d'incorporar a l'expedient acadèmic 6 o 12 crèdits ECTS.

El preu dels cursos és de 910 euros per a estudiants estrangers i NO UAB. Les persones que s'hi inscriguin abans del 15 de maig tindran d'un 20% de descompte a la matrícula. Per a estudiants UAB i membres de la xarxa Alumni UAB, el preu és de 214 euros.