Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • La UAB i la Fundació Ascamm firmen un conveni de col.laboració
La UAB i la Fundació Ascamm firmen un conveni de col.laboració

La UAB i la Fundació Ascamm firmen un conveni de col.laboració

14 d'octubre de 2003 a les 0:00

La Fundació Associació Catalana de Motlles i Matrius (ASCAMM), amb seu social al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i  la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han firmat un conveni de cooperació amb l’objectiu de desenvolupar activitats de docència i investigació en matèries de interès comú per a amb dues institucions. El conveni, que té una vigència de dos anys i caràcter renovable, l’han firmat el president de la Fundació ASCAMM, Antoni Peñarroya, i el Rector de la UAB, Lluís Ferrer.

L’acord contempla el foment de l’intercanvi recíproc d’informació sobre temes d’investigació, llibres, publicacions i altres matèries d’interès comú, així com potenciar el debat i l’intercanvi sobre totes aquelles qüestions que puguin beneficiar amb dues institucions.

El conveni estableix l’elaboració d’un pla d’actuació on es contemplin els programes anuals que hauran de dur-se a terme i la creació d’una comissió mixta que vetllarà per a l’execució i desenvolupament d’aquests acords.

El president de la Fundació ASCAMM, Antoni Peñarroya, manifesta que el conveni s’inscriu en la política que persegueix la potenciació i interelació entre el món acadèmic i el professional.