Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

La UAB instal·larà una oficina tecnològica al PTV

La UAB instal·larà una oficina tecnològica al PTV

29 de gener de 2002 a les 0:00

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) instal·larà al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) la seva oficina de transferència tecnològica amb l’objectiu de fomentar les relacions entre Universitat i Empresa. El director general del PTV, Xavier Mateu, ha anunciat l’acord assolit amb la UAB en el decurs d’un esmorzar-col·loqui celebrat al recinte tecnològic de Cerdanyola amb la presència del conseller d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat, Antoni Subirà.
La relació Universitat-Empresa ha estat, precisament, un dels eixos de la intervenció de Subirà que ha explicats els principals reptes existents sobre la projecció de la indústria catalana en l’inici del segle XXI. Segons el conseller, una de les mancances actuals és el distanciament entre el sistema universitari de Catalunya i el món empresarial.
Antoni Subirà destaca les bones xifres que presenta la indústria de Catalunya ja que les exportacions han augmentat un 13 percent i superen així l'increment mig a Espanya. El conseller remarca que les exportacions catalanes suposen un 28 percent del total de les espanyoles i que el70 percent d'aquestes exportacions són a països de la Unió Europea.