Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • La UD Fontetes afronta un partit vital per a salvar-se del descens
La UD Fontetes afronta un partit vital per a salvar-se del descens

La UD Fontetes afronta un partit vital per a salvar-se del descens

30 d'abril de 2002 a les 0:00

La UD Fontetes juga demà a les 12 del migdia el partit suspès de la jornada 27 que no es va poder disputar a causa de la pluja. Els de Martínez Pino reben en el Nou Turonet a la UD Catalana, rival directe en la lluita per evitar el descens.
Els de Cerdanyola no poden perdre més punts davant d’equips que ocupen la mateixa zona a la classificació i rebran una UD Catalana que té 27 punts, 2 menys que la UD Fontetes, i amb un partit menys que els del Turó. Només val la victòria, llavors, per al conjunt de Cerdanyola que podria enfonsar encara més la catalana i augmentar l’avantatge respecte a la resta d’equips que es troben en la seva mateixa situació.
Juan Martínez Pino assegurava als micròfons de Cerdanyola Ràdio: “Dimecres s'ha de guanyar si la UD Fontetes vol mantenir-se a la Primera Territorial”.
D’altra banda, també es jugaran partits ajornats de la jornada 25 de la Tercera Territorial, que es van suspendre per la mateixa raó. En el grup 16, el Baroja ha de jugar en el camp de l’Atletico Hospitalense, un dels equips de dalt de la classificació i rival per aconseguir el segon lloc. I el Cerdanyolense Montflorit, en el grup 18, rep la visita del Sagrerenc