Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • La volta al món musical de l'Agrupació per acompanyar els Reis Mags
La volta al món musical de l'Agrupació per acompanyar els Reis Mags

La volta al món musical de l'Agrupació per acompanyar els Reis Mags

5 de gener de 2023 a les 8:28

La banda i la coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV) oferiran aquest 7 de gener un especial Concert de Reis en què el repertori vol acompanyar el viatge que realitzen els Reis d'Orient al voltant del món i la tradició que s'ha generat al seu voltant.

Audios

Entrevista amb Raúl Lacilla. Concert de Reis 2023

La nit més màgica de l’any. Així presenta l’AMCV el concert que banda i coral faran aquest 7 de gener, a les 19 hores, al teatre Ateneu. Serà el concert de Reis, on la formació musical oferirà un regal al seu públic en forma d’obres tradicionals d’essència vienesa i nadalenca, però també altres peces que seran més sorprenents, segons ens explica Raúl Lacilla, director de la banda de l’agrupació musical, partint de la pregunta qui són els Reis, d’on venen i què explica la tradició. Lacilla indica que el concert és una volta al món com acompanyament de viatge dels Reis Mags amb músiques de diferents indrets

La venda d’entrades per al concert va a bon ritme i Lacilla apunta que la connexió amb el públic en aquest tipus de concerts és encara més estreta que en actuacions en altres moments de l’any. El repertori d’aquest concert l’interpreta amb il·lusió i el públic té unes ganes especials d’escoltar perquè és una troba per felicitar-se el nou any. 

L’Agrupació Musical ja treballa per preparar els pròxims reptes musicals de l’any. El primer d’ells el Concert de Primavera, però també ja la preparació de l’actuació més ambiciosa de cada temporada: el Concert al Castell de l’estiu.

El Concert de Reis de la banda i la coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola es farà aquest dissabte, 7 de gener, al teatre Ateneu, a les 19 hores.