Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • La Xarxa per l'Agenda 21 convoca una manifestació per dissabte

La Xarxa per l'Agenda 21 convoca una manifestació per dissabte

21 de febrer de 2002 a les 0:00

La Xarxa Ciutadana Cerdanyola 21, col.lectiu que agrupa diverses entitats de la ciutat que reclamen l'elaboració de l'Agenda 21, convoquen una jornada festiva i reivindicativa que es farà dissabte amb activitats gastronòmiques, musicals, informatives i que inclourà la realització d'una manifestació en contra dels projectes del túnel d'Horta, el camp de golf de Collserola i el desenvolupament del Centre Direccional.
El col.lectiu, que convoca la jornada sota el lema Arbres o ciment? Tu tries, considera que el model de ciutat que defensa el Partit dels Socialistes (PSC) al govern de l'Ajuntament potencia l'individualisme i l'especulació en que Cerdanyola quedaria com una ciutat satèl.lit de Barcelona per persones amb nivell adquisitiu elevat.
La jornada reivindicativa es realitzarà durant tot dissabte a la plaça de l'abat Oliba. Les activitats s'obriran a les 10 del matí amb la pintada d'un mural, una manifestació a les 17 hores des del col.legi Saltells, una butifarrada popular a les 19 hores i el concert del grup punk Penetres a partir de les 22 hores.